Nu sitter M och kollar på Pippi (igen) och äter piss å pinne (översättning: chips och saltapinnar) brevid sin älskade pappa. De var och badade på förmiddagen, kom hem och sov i två timmar och drog till grönan sen. Förstå vilken dag för en snart tvåårig kille! Jag ska laga mat till honom nu så äter jag och P när han somnat. Vi ska få en jätte god pasta som vi hittade på i somras med lite rester och är nu ett uppskattat inslag i helgmenyn. Vill ni ha receptet?
Pasta
Coctail tomater
bladspenat, färsk, en påse
kräftstjärtar i lag
röd lök
någon smaksatt creme fraiche eller lite dippsås eller liknande
en halv till en hel burk bea (det var ingen som sa att det var någon smalmiddag....)
- Koka pastan och under tiden gör du resten
- Hacka rödlöken och skär tomaterna i mindre delar
- Fräs det i lite olja i en kastrull
- häll över 3/4 av lagen från kräftorna och låt koka in
- Skölj och rensa spenaten
- vänd ner typ 1,5 dl av cremefraichen eller vad du nu hade tillsammans med bean ner i tomatprylen
- släng ner pastan, spenaten och alla kräftstjärtar och rör om till en härlig blandning
Vi funderade också på Skansen imorgon men jag tror att det får bli Björklunds Hage i Norra Ängby istället. Tänkte åka dit direkt på morgonen och sen hem igen lagom till lunch
SvaraRaderaÅh det låter trevligt. Messar dig om vi hittar på samma! Kram
SvaraRadera